mandag 23. januar 2012

I spenning

Puuhh... Synes vi lever ganske spenstige dager for tiden.
I helgen vi på svømmestevne i Groruddalen, og tror du ikke unge hr Gjøg gikk av med 1.premien for Oslo open mesterskapet i 1999 årgang!
Her er han i gang med en av sine øvelser, tror det er starten på 200m bryst.

Må jo skryte litt mer, når vi først er i gang :-) Helgas tider ga ham en førsteplass i Norge for 1999-årgangen på 50m bryst, og 2. pl både i 100 og 200m bryst. Kan se alle tider for alle svømmere på   http://medley.no/index.aspx
Gjett om familien var stolt av ham! Selv om han slo storesøsters tid, var hun også glad på hans vegne. Men slik er de i svømme-miljøet. Veldig bra.
Tilsammen tok våre barn med seg hjem 8 førstepremier fra Groruddalen på lørdag. Godt fornøyd.


Og i går var på visningsrunde på hus. Var nok innom 5-6 hus og rekkehus i Ski/Vestby-området. Og det er da utrolig hva man får for pengen på de ulike stedene. Her snakker vi mye penger for belliggenhet, ja.
Når vi sammenligner med det vi har her i Valdres, så forstår jeg ikke annet enn at vårt skal nok bli solgt:)
For det samme som vårt står til, kan du i Ski få en liten leilighet, som sikkert skal totalrenoveres. I Oslo er det sikkert ingenting. I Vestby begynner vi å nærme oss, men entredjedel stort som vårt kan du få til ca samme pris. Jaja, det er kanskje flere som bor der da? Sukk... -Og det er jo det vi vil også :-)
I Vestby fant vi et hus som vi la inn bud på......men innen jeg var kommet til Oslo på vei hjem var det kommet nytt bud, så da var det tenketenketenke.... Og akkurat nå er det vi som har det høyeste, og det går ut om få minutter, så innen jeg har postet dette innlegget er vi kanskje blitt huseiere i Vestby??!! Huff, får sommerfugler i magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar